Prvi Koraci

6. pozorišni i filmski festival "Prvi koraci" 2019

29. Novembar - 22. Decembar 2019.

U danima kada smo slavili 7 godina postojanja, počelo je i briljantno putovanje kroz naše predstave na 6. pozorišnom festivalu Prvi Koraci.

Na ovom 6. festivalu smo imali tri nova naslova - tri premijere:
,,GULIVEROVA PUTOVANJA"
,,TESNA KOŽA"
,,BRILJANTIN"

Do sada smo uradili 28 naslova predstava i prošle godine snimili naš prvi dugometražni igrani film.

Naši daroviti polaznici su spremali vredno svoje uloge, a neke od njih ste i sami nagradili, jer i ove godine, kao i prošle, festival je bio takmičarkog karaktera.

22.12. je zatvoren naš 6. pozorišni festival Prvi Koraci!

Nakon mjuzikla ,,Briljantin" dodeljene su nagrade.

Najavili smo još na samom početku festivala 8 nagrada, 4 od strane žirija - reditelja Marka Novakovića, a 4 od strane publike.

Ipak, odlučili smo da obradujemo još polaznika i dodelimo čak 20 nagrada u različitim kategorijama! Čestitamo svim glumcima koji su učistvovali na festivalu - bilo je divno gledati vas!

Želeli smo da uputimo i zahvalnost našim predavačima i rediteljima predstava, saradnicima i organizatorima.

Svi smo vredno radili radili na 6. pozorišnom festivalu Prvi Koraci i na taj način pomogli mladim ljudima, mladim glumcima koji su bili učesnici i ostvarili mnoge nagrade.

A najveća nagrada je produkt zajedničkog rada svih polaznika, reditelja, saradnika - ta što je zadovoljna publika nakon predstava, jakim i dugim aplauzom nagradila naše mlade, darovite polaznike!

Hvala svima koji su pratili i podržali festival i sa zadovoljstvom nastavljamo u već uigranom, dobrom ritmu i u Novoj godini!

 

Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas