Polaznici na Dramskim akademijama

Polaznici na Dramskim akademijama

Koncept naše škole je po programu preuzet sa Akademija, zaseban stručni predavač za svaki predmet obezbedio je uspeh našim polaznicima na prijemnim ispitima na dramskim akademijama kako za glumu, tako i za druge smerove. Najveći broj kandidata za glumu se tek na prijemnom ispitu prvi put susreće sa stručnim predmetima.To nije i slučaj sa našim polaznicima. Oni dolaze na prijemni ispit upoznati, spremni i u prednosti nad ostalim kandidatima. Dobar deo bodova na prijemnom ispitu upravo donose stručni predmeti. S obzirom da smo se i sami našli u toj situaciji, poznato nam je koliko bi bilo lakše proći kroz prijemni kada ste to već sve pripremali, radili i vežbali.

Svi koji su zainteresovani da nastave sa obrazovanjem i na dramskoj akademiji imaju više nego odličnu podlogu, pripremu i podršku predavača od kojih su neki i aktivni fakultetski profesori. Zbog toga naši polaznici s uspehom upisuju svake godine dramske akademije u Beogradu, Novom Sadu, Banja Luci i Cetinju. Do sada brojimo 90 polaznika koji su postali studenti, 15 u ovogodišnjem upisnom roku!
Nevena Ignjatović

Nevena Ignjatović

Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, smer GLUMA u klasi Biljane Mašić upisala je naša polaznica Nevena Ignjatović. Nevena je bila u našoj školi u klasi Ivana Jevtovića. Čestitamo na postignutom uspehu! Srećno!
Anja Arnautović

Anja Arnautović

Čestitamo našem dugogodišnjem polazniku, Anji Arnautović koja je u našoj školi bila u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Anja je upisala GLUMU na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Srećno!
Aleksa Mogić

Aleksa Mogić

Aleksa Mogić na Akademiji umetnosti u Beogradu upisao je GLUMU u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Aleksa je dugogodišnji naš član, bio je u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Čestitamo na postignutom uspehu, srećno!
Dušan Pavić

Dušan Pavić

Dušan Pavić je upisao GLUMU na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Dušan je dugogodišnji naš član, bio je u klasi u našoj školi kod Ivana Jevtovića i Andreja Šepetkovskog. Čestitamo Dušanu na postignutom uspehu i rezultatu.
Dalibor Šišković

Dalibor Šišković

Dalibor Šišković, naš dugogodišnji polaznik od sada će biti na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Nebojše Milovanovića i Jane Maričić. Dalibor je u našoj školi bio u klasi Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Igora Djordjevića. Čestitamo na postignutom uspehu i rezultatu i želimo sreću na studijama!
Vuk Pećanac

Vuk Pećanac

Naš dugogodišnji polaznik Vuk Pećanac kojeg smo gledali u našim predstavama: ’Mi nismo anđeli’’ i ’’Briljantin ’’ biće na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Nebojše Milovanovića Jane Maričić. Vuk je u našoj školi bio u klasama Igora Đorđrvića, Ivana Jevtovića, Anite Mančić i Zorane Bećić. Čestitamo!!
Aleksandra Maraš

Aleksandra Maraš

Aleksandra Maraš će biti na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi Milana Neškovića i Nikole Rakočevića. Aleksandra u našoj školi je bila u klasi Igora Đordjevića i Ivana Jevtovića. Čestitamo Aleksandri i želimo joj sreću na studijama!
Isidora Davidović

Isidora Davidović

Čestitamo našoj polaznici Online Master programa Isidori Davidović! Isidora je u našoj školi bila u klasi Igora Đorđevića i Gordana Kičića, a sada je upisala GLUMU na Akademiji umetnosti u Banja Luci u klasi Radoslava Milenkovića. Srećno!
Sara Pečurica

Sara Pečurica

Sara Pečurica je upisala GLUMU na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu u klasi Branislava Lečića. Sara je naš polaznik, bila je u Online Master klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo Sari na postignutom uspehu!
Bojana Manojlović

Bojana Manojlović

Bojana Manojlović na Akademiji umetnosti u Beogradu upisala je GLUMU klasi Nebojše Milovanovića i Jane Maričić. Bojana je u našoj školi bila na Online Master programu u klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo Bojani!
Maša Savić

Maša Savić

Maša Savić je upisala GLUMU na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu. Maša je naš polaznik Online Master programa, bila je klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Srećno! Čestitamo na uspehu!
Luka Stanković

Luka Stanković

Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju upisao je naš polaznik Luka Stanković. U našoj školi Luka je bio na Master program u klasi Igora Djordjevića i Gordana Kičića. Čestitamo! Srećno!
Jovana Lazin

Jovana Lazin

Naša polaznica filmske i tv režije Jovana Lazin koja je bila u klasi Marka Novakovića, položila je prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU REŽIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Čestitamo i želimo sreću na studijama!
Pavle Milanović

Pavle Milanović

Pavle Mijanović, položio je prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU PRODUKCIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Pavle je kao član naše škole pohađao smer filmske i tv režije u klasi Marka Novakovića. Čestitamo na postignutom uspehu!
Iva Milojković

Iva Milojković

Čestitamo Ivi Milojković položeni prijemni ispit za FILMSKU I TELEVIZIJSKU REŽIJU na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Iva je u našoj školi pohađala filmsku i tv režiju u klasi Marka Novakovića. Srećno!
  • Ordering

DRAMATURGIJA

DRAMATURGIJA

POZORIŠNA REŽIJA

POZORIŠNA REŽIJA

PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

FILMSKA I TV REŽIJA

FILMSKA I TV REŽIJA

FILMSKA I TV PRODUKCIJA

FILMSKA I TV PRODUKCIJA

FILMSKA I TV PRODUKCIJA

MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

DRAMATURGIJA

DIGITALNE UMETNOSTI

POZORIŠNA REŽIJA

POZORIŠNA PRODUKCIJA

MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

PRODUKCIJA U UMETNOSTI I U MEDIJIMA

Load More

Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas