Online Standard - predškolci (Klasa Ana Franić)
Slider
Slider
 INFORMACIJEPRIJAVE+381 60 085 86 82

Online Standard - predškolci

(Klasa Ana Franić)

Za uzrast 5 i 6 godina

SRBIJA, REGION (CG, BiH), EVROPA

U potrazi ste za najadekvatnijom aktivnošću za vaše mališane koja će im najbolje pomoći u psihofizičkom i socijalnom razvoju? Naš program je idealan odgovor za vaše potrebe. Uz onlajn – uživo interaktivan program naše škole, polaznici će svoje vreme kod kuće provoditi na kvalitetan zabavno-edukativni način.

Na časovima glume mališani će kroz razne metode rada i igre, otkrivati svet glume i mašte, koja je sigurno u ovom periodu najrazvijeniji alat kod dece. Polaznici će postupno otkrivati elemente improvizovane igre i izvršavanje određenih scenskih zadataka. Uz mnogo igre i kreativnosti najmlađi polaznici će sticati samopouzdanje, raditi na koncentraciji, oslobađati se, raditi na koordinaciji i artikulaciji kako govora, tako i svog tela. Sve glumačke, dikcijske i fizičke vežbe koje ćemo raditi na našim časovima, prilagođene su i radu pred kamerom, pa će mališani, uz kompletan glumački program dobiti i znanja u vezi sa radom pred kamerom.

Širok je spektar sposobnosti koje gluma razvija - fizičke, motoričke, mentalne i emocionalne. Sjajna podloga i priprema za osnovnu školu, kao i za nastavak bavljenja glumom u našoj školi kroz kompleksniji program, gde će biti uključeni uz časove glume i novi stručni predmeti (scenski govor - dikcija, tehnika glasa, scenske igre i scenski pokret, gluma na engleskom, gluma pred kamerom, istorija pozorišta i istorija filma).

Svaki semestar, polugodište, nakon pet programa od po četiri nedelje završava se UŽIVO ONLINE JAVNIM ČASOM gde će polaznici prikazati putem online aplikacije stečeno znanje publici. To je poseban doživljaj za sve učesnike, kako polaznike tako i za naše predavače i vašu online publiku, koja je tu da nas sa svih meridijana podrži u našem radu i stvaralaštvu.

Veliki broj naših polaznika je ostvarilo uloge u predstavama i filmovima naše produkcije, kao i u profesionalnim projektima u pozorištu, serijama i filmovima. (klikom na plavi tekst možete videti više informacija)

(klikom na plavi tekst možete pogledati video)

Online program obuhvata 4 termina (od 1h), u četiri nedelje, odnosno 16 termina (16h) za ceo semester, polugodište.

Cena online programa za četiri nedelje i fond od 4 termina iznosi sa obračunatim PDV-om 4.600 dinara ili 39 eura.

Nastava je vikendom.

10% popusta na članarine po osobi za polaznike iz iste porodice
5% popusta za uplatu polugodišta u celosti

Predavači

Gluma i stručni premeti: 

(klikom na ime možete pročitati biografiju predavača)

Asistent klase:

Kreator programa:

Nela Mihajlović


Olga Odanović


Anja Mandić


Zorana Bećić


Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas