ALEKSANDAR MILISAVLJEVIĆ

Aleksandar Milisavljević

KREATOR PROGRAMA I PRODUCENT

Aleksandar Milisavljević

Aleksandar Milisavljević je rodjen 17.11.1988. godine u Beogradu. Diplomirao je na Akademiji umetnosti 2012. godine u Beogradu, odsek – gluma u klasi profesora Predraga Ejdusa.

Na prvoj godini akademije debituje u serijama na RTS-u ,,Bela lađa'' i ,,Iza naslova'' gde igra kompozitora Roberta Šumana. Iste godine igra naslovnu ulogu u kratkom filmu ,,Loš dan za devojke'', i snima humanitarnu reklamu ,,Karakterom protiv nasilja''.

Na drugoj godini akademije igra naslovne uloge u dva kratka filma ,,Mali skver'' i ,,Priča o vampirima''. Naredne godine dobija naslovnu ulogu u dugometražnom filmu ,,Unutra'' (učesnik Beogradskog FEST-a 2015., Fibreci nagrada za doprinos Art filmu i festival filmskog scenarija Vrnjacka Banja 2015. ), nakon toga su usledile naslovne uloge u predstavama ,,Prosjačka opera'', ,, Smesne precioze'', ,,SMS''.

Igrao je i u predstavama ,,Opomena'', ,,Brod ljubavi'', ,,Sjaj kabarea'', ,,Balon od kamena'', ,,Plava soba'', ,,Kome verujete?'', ,,Životinjska farma'', ,,Čekajući Godoa''... Snimao je serijal ,,Trilogia Anni 70 - Il Commissario” – TV Rai Uno i dugometražni film ,,Marko Kraljević – fantastična avantuta''.

Inicijator je i kreator Online uživo interaktivnog programa koji je počeo sa radom 14.04.2020. prvi put u Srbiji i van nje.

 
PRODUCENT FILMA
  • Dugometražni igrani film ’’Pretpostavka nevinosti ’’ - premijera na 46. FEST-u 01.Marta 2018.

Škola glume i režije

Informacije

Telefon:
+381 60 0858686

Pratite nas