Veliki broj polaznika koji žive van Beograda ukazali su poverenje našoj školi. Zbog toga svi polaznici koji putuju u Beograd na časove imaju popuste na članarine. Do sada su našu školu pohadjali polaznici iz Bjeljine, Niša, Knjaževca, Leskovca, Gornjeg Milanovca, Šapca, Srpske Crnje, Futoga, Novog Sada, Čortanovaca, Zrenjanina, Smedereva, Požerevca, Mladenovca, Obrenovca , Lazarevca… Škola ''Prvi koraci'' se nalazi u neposrednoj blizini glavne železničke i autobuske stanice u Beogradu i samim tim olakšava polaznicima koji putuju - ''Teatar 78'', Resavska 78.


 

"Gluma je nešto što me čini živom i slobodnom, i upravo zbog toga sam se odlučila za dramsku školu "Prvi koraci".

Iako živim u Nišu, nije mi bilo teško da putujem do Beograda, gde se škola glume "Prvi koraci " nalazi, samo iz jednog razloga, jer je vrhunska sa vrhunskim predavačima.

"Prvi koraci"- škola koja obećava. Skup kvalitetnih profesora koji su spremni da pomognu, i koji tačno znaju šta rade. Da, jako lepo iskustvo i prilika da se upoznaju dobri ljudi, što sam već uradio.

"Dugo sam tragala za nekom kvalitetnom školom glume. Pošto dolazim iz Niša gde nisam imala neke velike prilike, pocela sam da se raspitujem za nešto što vredi.

Glumu volim od malih nogu pa sam uz to i želeo da se upišem u neku dramsku školu ili da se učlanim u neku dramsku sekciju.

''U školu glume "Prvi koraci" sam krenuo u Septembru prošle godine. Tamo sam stekao nova iskustva i naučio dosta korisnih stvari.

 

"Preko škole glume "Prvi koraci" upoznao sam veoma dobre ljude, i prijatelje.U školi rade veliki ljudi i profesionalci.

''Dramska škola "Prvi koraci" ne samo da pruža edukaciju u oblasti glume uz program kojim su obuhvaćeni svi predmeti umetničkih fakulteta i time veoma pomaže mladima koji žele da upišu iste, već vam pruža priliku da učite i radite sa divnim profesorima, profesionalcima, koji nesebično dele svoje znanje sa nama.

''Meni se lično dopadaju svi časovi, ali bih izdvojio glumu, akrobatiku i tehniku glasa, jer sam kroz ove časove shvatio mnoge korisne stvari.

"Putovati u Beograd i pohađati školu glume prednosti su svakako to što odjednom upoznaš mnogo novih ljudi.

''Gluma je nešto što se voli svim srcem. Surfujući internetom, slučajno sam u mnoštvu škola koje nude edukovanje iz dramskih oblasti, primetio školu ''Prvi koraci''.

''Došao sam u ''Prve korake'' na inicijativu drugarice, a ispostavilo se da je to mnogo više nego škola glume.

Za školu glume "Prvi koraci" sam saznao preko interneta jer sam tražio školu koja može da mi obezbedi znanje pre upisivanje fakulteta.

''Strpljivo sam čekala da mi se ukaže prilika da budem učenik neke dramske škole. Sasvim slučajno sam čula kako se u Beogradu otvara škola sa sjanim programom.

''Kad snovi postanu java! Sa pravim ljudima na pravom mestu. Kilometri nisu problem kada nešto zaista želimo i kada imamo odredjeni cilj.

Dugo, dugo, mi je Miki Lukić, suprug Ruže Sokić, govorio da upišem neku glumačku školu, a ja tada nisam znao ni za jednu.

''Oduševljena sam profesorima, njihovim načinom rada i prijateljima koje sam upoznala. S’ obzirom da nemam mnogo iskustva što se tiče glume, u ovoj školi sam mnogo toga naučila.

''U školi glume "Prvi koraci" sam stekla nova iskustva i naučila dosta korisnih stvari. Mislim da sam najviše naučila na časovima glume, gde trenutno radimo bespredmetne radnje.

Škola glume ''Prvi koraci'' je najlepše iskustvo u mom dosadašnjem životu.

Lokacija

Škola glume i režije

Resavska 78, 11 000 Beograd

Informacije

Telefon:

+381 (0)60 085-86-86

Kontakt

Pratite nas