Pozorišna režija Marko Misirača
Slider

Za uzrast srednje škole i stariji

Pozorišna režija Marko Misirača

Prvi semestar se završava nakon 16 nedelja JAVNIM ČASOM u Januaru na Velikoj sceni ’’Akademije 28’’ na kojem ćemo prikazati stečeno znanje polaznika na velikom filmskom platnu.
Program obuhvata 18 časova (45 min.), 9 dvočasa (90 min.) u četiri nedelje, odnosno 90 časova, 45 dvočasa za ceo semestar.

Cena programa za četiri nedelje i fond od 18 časova, 9 dvočasa iznosi 2.900,00 dinara.
Cena programa za ceo semestar (polugodište) od Oktobra do Januara i fond od 90 časova, 45 dvočasa iznosi 14.600,00 dinara.

I semestar i ceo semestar - preuzmite program

Primer rasporeda - preuzmite

PREDMETI

Pozorišna režija

Program:

  • uvod u režiju
  • radnja, sukob
  • scenografija i kostim
  • žanr
  • kompozicija
  • rediteljski sistemi

Predavač:

Istorija pozorišta

Ovaj predmet pored upoznavanja istorije pozorišta i drame širi neformalno obrazovanje i kulturu, a može biti i od velikog značaja za lakše savlađivanje materije na časovima glume. Verovatno u drugim školama niste imali toliko prilike da pričate o tekstovima koje radite Ovde ćete imati stručnog pedagoga koji će Vas upoznati sa datim tekstom, njegovim piscem i epohom. Predavač:

Istorija filma

Na ovim časovima ćemo govoriti o stranim i domaćim glumcima i rediteljima koji se smatraju značajnim za istoriju filma, dugu skoro 120 godina. Videćemo njihove najbolje filmove i razgovarati o tome kako su postali poznati i zašto ih još uvek volimo. Gledajući stare filmove naučićemo da gledamo i nove, kao profesionalci. Predavač:

Asistent klase:

Lokacija

Škola glume i režije

Resavska 78, 11 000 Beograd

Informacije

Telefon:

+381 (0)60 085-86-86

Kontakt

Pratite nas