Za uzrast od 18 godina do neograniceno

Ukoliko želite da prodate više, da pobedite konkurenciju, da uverite kupce u prednost svojih proizvoda i usluga u odnosu na druge, ukoliko želite da budete jedinstveni i drugačiji, da znate da pregovarate, da dobro prezentujete, da motivišete, da inspirišete druge – neohodan vam je dobar javni nastup. Privući i zadržati pažnju publike umeće je koje nas može naučiti retorika. Dobro izražavanje i poznavanje pravila retorike tj. govorništva, neposredno deluje na lični i profesionalni uspeh pojedinca, a kroz njegov rad i na uspeh kompanije u celini.

Za uzrast osnovne škole

Svaki semestar, polugodište, završava se JAVNIM ČASOM nakon četiri programa od četiri nedelje na Velikoj sceni ’’Teatra 78’’. Na JAVNOM ČASU pored glumačkih zadataka polaznici će prikazati i stečeno znanje u vežbama iz scenskog govora, tehnike glasa, scenskih igara kao i glume pred kamerom, gde ćemo prikazati stečeno znanje na velikom filmskom platnu.

Za uzrast srednje škole i stariji

Svaki semestar, polugodište, završava se JAVNIM ČASOM nakon četiri programa od četiri nedelje na Velikoj sceni ’’Teatra 78’’. Na JAVNOM ČASU pored glumačkih zadataka polaznici će prikazati i stečeno znanje u vežbama iz scenskog govora, tehnike glasa, scenskih igara, akrobatike i scenskih borbi kao i glume pred kamerom, gde ćemo prikazati stečeno znanje na velikom filmskom platnu.

Za uzrast srednje škole i stariji

Prvi semestar se završava nakon 16 nedelja JAVNIM ČASOM u Januaru na Velikoj sceni ’’Akademije 28’’ na kojem ćemo prikazati stečeno znanje polaznika na velikom filmskom platnu.
Program obuhvata 18 časova (45 min.), 9 dvočasa (90 min.) u četiri nedelje, odnosno 90 časova, 45 dvočasa za ceo semestar.

Za uzrast srednje škole i stariji

Prvi semestar se završava nakon 16 nedelja JAVNIM ČASOM u januaru na Velikoj sceni ’’Akademije 28’’na kojem ćemo prikazati stečeno znanje polaznika na velikom filmskom platnu.
Program obuhvata 18 časova(45 min.), 9 dvočasa(90 min.) u četiri nedelje, odnosno 90 časova, 45 dvočasa za ceo semestar.

Upis je u toku
"Teatar 78", Resavska 78.

Lokacija

Škola glume i režije

Resavska 78, 11 000 Beograd

Informacije

Telefon:

+381 (0)60 085-86-86

Kontakt

Pratite nas