ČESTITAMO našem aktivnom polazniku Magdaleni Mijatović, koja je pohađala časove u Klasi Nebojše Glogovca, na uspešno položenom prijemnom ispitu na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u Klasi Borisa Liješevića!

Kosta Ilić, polaznik režije u klasi Marka Novakovića, rangirao se kao prvoplasirani na FDU rang listi za smer FILMSKA I TV PRODUKCIJA!

Zoji Vasić, našoj polaznici škole režije u klasi Marka Novakovića, na postignutom prvom mestu na FDU-ovoj rang listi za smer MENADŽMENT I PRODUKCIJA POZORIŠTA, RADIJA I KULTURE

Našem aktivnom polazniku Nađi Petrović, koja je pohađala časove u klasi Marka Novakovića, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru DRAMATURGIJA!

Našem aktivnom polazniku Anici Petrović, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu na smeru GLUMA na Akademiji umetnosti u Novom Sadu! Ponosni na prvo mesto na rang listi i studije kod Nikite Milivojevića!

Ćestitamo našem aktivnom polazniku Goranu Ivanoviću, koji je pohađao časove u Klasi Nebojša Glogovac, na uspešno položenom prijemnom ispitu iz GLUME na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u klasi Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića.

Našem aktivnom polazniku Mariji Stanković, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu iz glume na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića.

Našem aktivnom polazniku Urošu Momiću, koja je pohađao časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu iz glume na Akademiji lepih umetnosti, i studije na smeru GLUMA u klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića.

Našem aktivnom polazniku Tamari Milojković, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević!

Našem aktivnom polazniku Aleksandru Kojiću, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević!

Našem aktivnom polazniku Radomirki Šarić, koja je pohađala časove u Klasi Milorada Mandića Mande, na uspešno položenom prijemnom ispitu iz glume na Akademiji lepih umetnosti i studije na smeru GLUMA u klasi Bozidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića!

Našem aktivnom polazniku Aleksandri Milisavljević, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević!

Našem aktivnom polazniku Gorici Živanović, koja je pohađala časove u klasi Milorad Mandić Manda, na uspešno položenom prijemnom ispitu na Fakultetu dramskih I filmskih umetnosti Sinergija i studije na smeru GLUMA u Klasi Ljiljane Blagojević!

Našem aktivnom polazniku Rastislavu Ćopiću, u Klasi pozorišne režije koju vodi Marko Misirača, na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru POZORIŠNE REŽIJE u Klasi Egona Savina!

ČESTITAMO našem polazniku Bojanu Durutoviću na uspešno položenom prijemnom isputu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i studije na smeru POZORIŠNE PRODUKCIJE!

Našem aktivnom polazniku Mini Milićević, na uspešno položenom prijemnom isputu, smer GLUMA, na Akademiji umetnosti!

Našem aktivnom polazniku Katarini Jovanović, na uspešno položenom prijemnom isputu, smer GLUMA, na Akademiji umetnosti!

Lokacija

Škola glume i režije

Resavska 78, 11 000 Beograd

Informacije

Telefon:

+381 (0)60 085-86-86

Kontakt

Pratite nas